FLT RAVINTOVALMENNUS®

 


Funktionaalinen lääketiede?


Funktionaalisen lääketieteen mukaan terveys tarkoittaa positiivista elinvoimaa eikä pelkästään tilaa ilman sairautta. Funktionaalinen lääketiede on tutkimustietoon perustuvaa ja se painottaa yksilön biokemiallista yksilöllisyyttä. Se huomioi ravinnon ja ympäristön vaikutuksen terveyteen. Sen avulla pyritään löytämään sisäinen tasapaino eri elinjärjestelmien kesken. Funktionaalisen lääketieteen vastaanotolla perehdytään asiakkaan terveydentilaan ja sen mahdollisiin haasteisiin kokonaisvaltaisesti.  


FLT Ravintovalmennus?


Ravintovalmennuksen avulla voidaan lisätä energisyyttä, parantaa vastustuskykyä ja terveyttä. Aikajanan avulla selviää, kuinka menneisyys on vaikuttanut nykyiseen terveydentilaan. Ravintovalmennuksessa kartoitetaan elämäntapojesi lisäksi mm. ruoan imeytyminen, suoliston kunto, energia-aineenvaihdunta, elimistön tulehdustila, maksan toiminta ja hormonisäätely.  Ravintovalmennus on kehoa tasapainottavaa, sairauksia ennaltaehkäisevää ja parempaa oloa tuovaa. Hoito-ohjelma tehdään aina yksilöllisesti tavoitteidesi mukaan.

Ravintovalmennuksesta voi olla apua esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:


-haluat energisemmän olon
-haluat paremman vastustuskyvyn
-haluat voida paremmin
-sinulla on suolisto-ongelmia
-kärsit päänsäryistä, migreenistä tai uniongelmista
-sinulla on jokin krooninen sairaus
-haluat pudottaa painoa

Ennen tapaamista


Ajanvarauksen jälkeen saat täytettäväksi perustietolomakkeen, ruokapäiväkirjan ja oirekyselyn. Nämä tulee toimittaa minulle sovittuna ajankohtana ennen tapaamistamme, Lisäksi voit toimittaa minulle tuoreet laboratoriokokeiden tulokset, näistä voi olla apua hoito-ohjelmasi teossa. 


Ensimmäinen tapaaminen 1,5 h


Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme sinun lähtötilanteesi ja mietimme yhdessä tavoitteistasi. Valmennuksen jälkeen saat kaikki ohjeet kirjallisena sekä runsaasti reseptejä terveelliseen syömiseen. Maksu tapahtuu pankki-/luottokortilla tai laskulla, jonka lähetän tapaamisen jälkeen sinulle.


Seurantakäynti 1h


Seurantakäynti sovitaan yleensä noin 4 viikon kuluttua ensimmäisestä tapaamisesta. Tapaamisella käymme läpi tekemiäsi muutoksia, missä asioissa on ollut haasteita ja mikä on sujunut hyvin. Mietimme yhdessä seuraavia askeleitasi terveysmatkallasi eteenpäin.
@ VOIMAA RAVINNOSTA-JENNI HALÉN

 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!