Minusta


Moikka! Olen Jenni Halén, FLT Ravintovalmentaja®, peruskoulutukseltani farmaseutti ja neljän lapsen äiti. 

Kiinnostukseni kohde on hyvinvointi ravintovalmennusten, työn, terveellisen ruuan ja ulkoilun kautta. Minulle golf on osoittautunut erityisen hyväksi keinoksi hallita stressiä, kierros golfia irrottaa arjesta ja samalla saa ulkoilla upeissa maisemissa. Pidän ruuanlaitosta ja kokeilen usein uusia reseptejä, etenkin kasvisruoat ovat lähellä sydäntäni.

Olen työskennellyt terveyden parissa jo pitkään farmaseuttina ja minulla on runsaasti kokemusta erilaisista sairauksista, niiden hoitoon käytettävistä lääkkeistä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Minua kiinnostaa ennaltaehkäisevä terveydenhoito, kuinka elämäntavoilla voidaan vaikuttaa omaan terveyteen.

Ravintovalmennuksissa pyrin käytännönläheisyyteen ja hyödynnän aina myös farmaseutin osaamistani. Elämäntapamuutokset vaativat oman aikansa, jotta ne muuttuvat osaksi arkea ja aluksi jopa uusien tuotteiden etsiminen kaupasta vie aikaa. 

FLT Ravintovalmentaja® -opinnot olen suorittanut Pro Health Oy:n järjestämässä koulutuksessa. Koulutuksessa on käsitelty erilaisia ruoansulatuskanavan ja aineenvaihdunnan häiriötiloja ja sairauksia, niiden syntymekanismeja sekä ravinnon tutkittuja vaikutuksia näiden sairauksien ja tilojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. 

Vastaanottoni sijaitsee kotini yhteydessä Nurmijärvellä, voimme tavata kasvokkain tai Teamsin välityksellä. Voin ottaa asiakkaita kauempaakin, ota rohkeasti yhteyttä!

Tervetuloa ravintovalmennukseen 💚

@ VOIMAA RAVINNOSTA-JENNI HALÉN

 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!