KUKA OLEN?

Olen pohjakoulutukseltani farmaseutti ja FLT Ravintovalmentaja®. Olen myös neljän lapsen äiti. Työn ulkopuolella minulle ja miehelleni tärkeä harrastus on golf.

Minua on jo hyvin pitkään kiinnostanut ruoka, erilaiset ruokavaliot ja kuinka ravinnon avulla voidaan vaikuttaa hyvinvointiin ja jaksamiseen. Pidän ruuanlaitosta ja haluan syödä hyvältä maistuvaa ruokaa.

Farmaseuttina olen työskennellyt pitkään ja sitä työtä teen edelleenkin. Lääkkeet, niiden yhteisvaikutukset ja miten niihin yhdistää ravintolisät ovat vahvuuteni. Lisäksi minua kiinnostaa suoliston terveys, ruuan imeytyminen ja kuinka suoliston hyvät bakteerit voivat vaikuttaa esimerkiksi vastustuskykyyn.

FLT Ravintovalmentaja® -opinnot olen suorittanut Pro Health Oy:n järjestämässä koulutuksessa. Koulutuksessa on käsitelty erilaisia ruoansulatuskanavan ja aineenvaihdunnan häiriötiloja ja sairauksia, niiden syntymekanismeja sekä ravinnon tutkittuja vaikutuksia näiden sairauksien ja tilojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. 

Vastaanottoni sijaitsee kotini yhteydessä Nurmijärvellä, voimme tavata kasvokkain tai Skypen välityksellä. Päivätyöstäni johtuen vastaanottoajat ovat pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin. Voin ottaa asiakkaita kauempaakin, ota rohkeasti yhteyttä!